C.S.M. Bucuresti

BULETIN INFORMATIV

MANAGER
Prenumele / Numele : Eugen-Daniel Banciu
La club din anul : 2011                                                                                                                      
Data nasterii : 10.05.1972
Locul nasterii : Bucuresti
Nationalitatea : Romana
Pozitia :Team Manager Volei Senioare
Cluburi la care a activat : Metal 33 Bucuresti, Unic Piatra Neamt, CSM Bucuresti
Succese obtinute pana acum : Titlu de campion cu Unic Piatra Neamt in anul 2002, Vicecampion in anul 2003 cu Unic Piatra Neamt, locul 3 cu CSM Bucuresti in anul 2015
Castigator al Cupei Romaniei in anul 2003
Sferturi de finala Challenge Cup in anul 2008 cu Unic Piatra Neamt si in anul 2012 cu CSM Bucuresti
Finala Challenge Cup cu CSM Bucuresti in anul 2016, se va disputa la 30.03.2016 si 03.04.2016

INTERVIU

 1. Domnule Banciu  va rog sa va prezentati scurt pe dumneavoastra, locul de munca al dvs. si clubul pe care il conduceti :
  CSM Bucuresti este un club nou, infiintat in anul 2007. Se remarca prin numarul mare de sportivi legitimati la grupele de copii si juniori. In prezent sunt peste 1200 de sportivi legitimati la CSM Bucuresti, la toate categoriile de varsta. Personal conduc echipa de volei senioare, o echipa ce si-a castigat in ultimul an foarte multi sustinatori.
 2. Care sunt sarcinile principale pe care le aveti in aceasta functie si cum arata o zi de munca a dvs in clubul din Bucuresti ?
  Conducerea clubului are mare incredere in experienta mea frofesionala si in ceea ce fac. Sarcinile mi le trasez de multe ori singur, in functie de nevoile echipei. Sunt zile in care incep munca la 4 – 5 dimineata. Imi gasesc linistea doar atunci cand echipa are tot ceea ce ii trebuie.
 3. Care este drumul pe care l-ati parcurs in cariera dvs pentru a ajunge acolo unde sunteti astazi ?
  In anul 1991 am luat pentru prima data contactul cu voleiul. Pas cu pas, m-am apropiat de acest sport si am inceput sa il iubesc. Am lucrat cu foarte multi oameni de volei si am avut  de invatat de la fiecare. Consider totusi ca nu trebuie sa copii pe cineva, trebuie sa pui amprenta ta asupra colectivului. Sunt mandru de colegii mei si de jucatoarele echipei pe care o conduc. Suntem o familie si avem incredere unul in celalalt. Pentru a fi respectat de cei cu care lucrezi, nu trebuie sa faci pe seful ci sa castigi increderea colegilor prin ceea ce faci pentru ei si echipa.
 4. Care sunt cele mai importante abilitati pe care le detineti in functia de manager de club ?
  Consider ca sunt foarte ambitios, nu cedez usor si lupt pentru fiecare idee sau tel in care cred. Stiu sa  imi sustin cu argumente toate deciziile pe care le-am luat sau vreau sa le iau.
 5. Care sunt caracteristicile cheie pe care trebuie sa le aiba managerul din fruntea unui club ?
  Sa se puna in slujba echipei. Interesele personale nu trebuie sa isi gaseasca locul in sport. Devotament, dorinta de afirmare, sacrificiu in slujba echipei.
 6. Cum arata in continuare drumul in cariera dvs. de manager de club ?
  Nu ma vad facand altceva, voleiul este viata mea.