C.S. Stiinta Explorari Baia Mare

BULETIN INFORMATIV

CAPITAN DE ECHIPA
Prenumele / Numele : Florin Balhaceanu
La club din anul : 2014
Data nasterii : 17.08.1981
Locul nasterii : Brasov
Nationalitatea :Romana
Inaltimea : 197 cm
Pozitia : Tragator secund
Nr. Tricou : 3
Cluburi la care a activat :Tractorul Brasov , Petrom Ploiesti , Midia Navodari ,Dinamo Bucuresti ,Nancy Volley
Succese obtinute pana acum : Campion al Romaniei , Castigator al Cupei Romaniei , Vicecampion al Romaniei

INTERVIU

 1. Care este in opinia dvs. de astazi interrelationarea sportivilor din Romania ?
  In momentul de fata sunt de parere ca relatiile sunt limitate si se manifesta doar in cadrul meciurilor directe !! Cred ca prin intermediul unui site de specialitate in care sa fie prezentate statistici sau chiar si inregistrari video ale meciurilor, s-ar dezvolta aceste relatii mult mai bine !!
 2. Care sunt temele si proiectele pe care va concentrati si pe care ati reusit sa le duceti la capat ?
  Fiind direct implicat in activitatea sportiva nu am avut timp  sa dezvolt anumite proiecte . Incerc in limita timpului disponibil sa ma apropii de latura juvenila a voleiului si prin participarea directa la antrenamente sa insuflu noii generatii de sportivi ambitia si daruirea fara de care acest sport nu ar avea nici o valoare !!
 3. Ce credeti ca puteti schimba prin angajamentul dvs. ca sportiv in acele proiecte ?
  Incerc zi de zi atat la antrenamente cat si la meciurile oficiale sa am o atitudine cat mai corecta si sa dau un exemplu celor mici !! Sunt constient ca fiecare dintre noi are un rol important in educatia generatiei urmatoare iar asta ne confera o anumita responsabilitate !!
 4. Cate emotii si nervozitate aveti inaintea unui meci ? Cum reusiti sa va infrangeti nervozitatea ?
  Sunt convins ca fiecare dintre noi simte diferit inaintea fiecarui meci !! E normal sa ai emotii si cred ca rolul lor e benefic  !! Incerc sa ma concentrez cat mai mult pe primele executii care iti pot da un plus mental !! Spiritul de echipa este foarte important si sunt de parere ca  este esential pentru a depasi astfel de momente.
 5. Ati auzit de termenul « antrenor mental » si daca da, ce inseamna asta pentru dvs. si echipa in care jucati ?
  Am auzit de acest termen si consider ca fara a antrena aceasta parte mentala a sportului nu poti atinge inalta performanta !! Pe langa rolul de a pregati fizic si tehnic echipa antrenorul are o sarcina si mai dificila in a reusi sa aduca jucatorii la maxim de mobilizare si implicare in joc !! Cred ca anul acesta s-a putut observa in jocul nostru o mare ambitie si totodata o colaborare activa cu banca tehnica fapt ce ne-a propulsat in fruntea clasamentului !!
 6. Ce va propuneti pentru Turneul Final al Cupei Romaniei 2016 de la Piatra Neamt ?
  Vom incerca in cadrul turneului sa etalam un joc cat mai bun si sa atingem o treapta cat mai inalta a podiumului !! Este un prilej bun pentru  a face propaganda  voleiului din Romania !