LIKE US? SPREAD THE WORD

Hotărârile Consiliului Director al FRV din data de 27 februarie 2023

1. A fost prezentată activitatea Federației Române de Volei de la precedenta ședință a Consiliului Director și programul de pregătire al loturilor U17 (masculin și feminin), care vor participa în luna aprilie la preliminariile Campionatului European.

2. A fost aprobată desemnarea doamnei Gabriela Bulgariu ca persoana responsabilă cu activitatea persoanelor cu nevoi speciale.

3. A fost prezentată strategia FR Volei pentru perioada 2023-2032.

4. S-a aprobat ca începând din sezonul viitor, cluburile să plătească taxa de formare a jucătorilor U23 pe care-i legitimează, de 1.500 de euro, la FRV și nu direct la cluburile formatoare, pentru a se evita problemele birocratice. FRV va redirecționa apoi 70% din sumă la clubul formator și 30% la antrenorul care l-a descoperit pe jucător. În cazul în care clubul care l-a format pe jucător s-a desființat, atunci cei 70% vor fi redirecționați către dezvoltarea voleiului, în proiectele Colegiului Central al Antrenorilor.

5. A fost prezentată activitatea Colegiului Central al Antrenorilor

6. A fost prezentat stadiul în care se află realizarea Sistemului de Licențiere, aflat în lucru la Colegiul Central al Antrenorilor.

7. Au fost analizate nominalizările Colegiului Central al Antrenorilor în urma cererii Federației Internaționale de Volei de a forma noi lectori FIVB. Cele două nume care vor fi propuse de România sunt ale domnilor Marius Macarie și Bogdan Tănase.

8. S-a aprobat introducerea în statutul Federației Române de Volei a Sitting Volleyball (Voleiul în așezat), a Teqvoly (volei pe masă) și a Catchball.

9. Domnul Silvian Lungu, membru în Consiliul Director al FRV, a făcut o prezentare a programului Erasmus + “Play Volleyball, grow with it 2.0” – PVGW2.0 (n.r. ”Joacă volei, crește cu el 2.0”) și a noutăților comunicate în cursul seminarului organizat de Confederația Europeană de Volei (CEV) cu reprezentanții țărilor care au acceptat să participe. Federația Română de Volei se numără printre cele șapte entități naționale acceptate de CEV în acest proiect dedicat atragerii spre mișcare și spre volei a cât mai multor copii din ciclul primar.

10. S-a aprobat afilierea la FRV a cluburilor: Asociația Club Sportiv ACTIV Râmnicu Vâlcea, Asociația Club Sportiv Academika Focșani și Clubul Sportiv Timișoara Youth Academy.

11. S-a aprobat ca la meciurile echipelor din campionatul de speranțe să poată fi trecuți pe foaia de joc 14 jucători/ jucătoare.

12. S-a aprobat schimbarea site-ului Federației Române de Volei.

13. S-a aprobat ca antrenorul român Gianni Crețu să fie propus Ministerului Sportului pentru acordarea titlului de antrenor emerit.

14. Au fost prezentate și analizate modificările ce urmează a fi aduse Statutului Federației Române de Volei.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors