LIKE US? SPREAD THE WORD

Guillermo Naranjo Hernandez: ”Până la Europene trebuie să punem totul la punct!”

Naționala României s-a reunit pe 11 iulie, la Blaj, și de astăzi va începe antrenamentele în noua Sală Polivalentă. Antrenorul Guillermo Naranjo Hernandez a convocat 17 jucătoare pentru această acțiune, urmând să joace până la Campionatul European șase partide de verificare.

Declarațiile selecționerului României:

”Prima parte a pregătirilor nu s-a terminat așa cum ne-am dorit. Nu ne-am găsit potențialul împotriva echipelor din Golden League. Ambele jocuri cu Cehia au fost bune, în toate elementele, dar nu am putut să ne ridicăm nivelul în disputele cu Slovacia. Dar am observat lucrurile la care trebuie să lucrăm cu predilecție pentru partea a doua a cantonamentului”

”Am simțit absența Rodicăi Buterez, a Georgianei Popa și a Dianei Ariton. După părerea mea, cred că ne-ar fi ajutat foarte mult, dar acum nu-mi doresc decât ca ele să revină după accidentările lor și să joace pentru România”

”Avem o serie de meciuri amicale bune în urma cărora încercăm să ne îmbunătățim nivelul. Echipa a jucat și în Golden League mai bine de la meci la meci și asta trebuie să facem și până la începerea Campionatului European”

”Grupa noastră de la Europene nu este atât de ușoară, pe cât pare. Lupta noastră ar trebui să fie cu Bosnia și Elveția. Ambele au însă jucătoare foarte bune, care pot face diferența în echipele lor. Croația și Bulgaria concurează în cea mai bună competiție din lume în acest moment, VNL, iar acest lucru este cu siguranță un avantaj. Cu fiecare săptămână de competiție crești foarte mult”

Lotul României pentru perioada de pregătire:

Coordonatori: Iarina Axinte, Marisa Radu

Extreme: Gabriela Bălae, Rodica Buterez, Adriana Matei, Sorina Miclăuș, Adelina Ungureanu

Universali: Elizabet Inneh, Juna Zadorojnai

Centri: Diana Ariton, Raisa Ioan, Denisa Ionescu, Daiana Roman, Dalia Vîrlan

Libero: Mihaela Albu, Diana Vereș, Alexandra Ciucu

STAFF

Guillermo Naranjo Hernandez   antrenor principal

Radu Began        antrenor secund

Sotiris Gkotsis    antrenor secund

Ioannis Paraschidis          preparator fizic

 Alexandru Răducanu     kinetoterapeut

Vlad Păușescu   statistician

Fanii naționalei României care vor să asiste la meciurile Euro 2023 din Italia, pot să-și cumpere, până pe 20 iulie, bilete la prețuri preferențiale.

Trebuie doar să intrați pe acest link dedicat special fanilor români: . Suporterii care doresc să beneficieze de această promoție trebuie să folosească codul: ROMANIA05.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors