LIKE US? SPREAD THE WORD

Gianni Crețu a cucerit titlul de campion al Poloniei!

Seară magică pentru antrenorul român Gianni Crețu: echipa lui, ZAKSA, a cucerit titlul de campioană a Poloniei la volei masculin!

ZAKSA a învins cu scorul de 3-0 (25-23, 25-17, 25-21), chiar pe terenul rivalei sale, Jastrzebski Wegiel, în meciul al patrulea al finalei play-off-ului, astfel că scorul general a devenit 3-1 pentru formația antrenată de român, iar petrecerea a putut să înceapă.

Este al doilea succes major pentru Gianni Crețu în acest an, după ce, tot în primăvară, cucerise Cupa Poloniei, după o finală câștigată în fața aceluiași adversar. De altfel, ZAKSA a dominat partidele cu Jastrzebski, câștigând nu mai puțin 8 dintre cele 10 confruntări directe, inclusiv ambele meciuri din dubla manșă a semifinalelor Ligii Campionilor.

gianni cretu campion polonia - FRVolei
Gianni Crețu cu trofeul acordat campionilor Poloniei la volei masculin

În vârstă de 53 de ani, Gianni Crețu va încerca, la 22 mai, la Ljubljana, să facă o triplă istorică și să cucerească și Liga Campionilor. În finală, polonezii vor juca împotriva italienilor de la Trentino, într-o reeditare a ultimul act de anul trecut, când ZAKSA s-a impus cu scorul de 3-1.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors