LIKE US? SPREAD THE WORD

FEMININ / S-a încheiat prima etapă în Divizia A1

Punct final în prima etapă din Divizia A1, la feminin. O rundă în care capul de afiș l-a ținut derby-ul de la Voluntari. Favoritele s-au impus în rest, chiar fără emoții. CSM București a luat un set campioanei Alba Blaj și a dat o replica foarte bună în Ardeal. La fel nou-promovata Corona Brașov, care a câștigat un set în fața celor de la Dinamo.

În duelul nou-promovatelor, la fel ca și la barajul de promovare, CSM Constanța a trecut de CSU Medicina Tg. Mureș cu 3-1. Victorii zdrobitoare pentru CSM Târgoviște, cu Știința Bacău, și CSM Lugoj, la Pitești, cu FC Argeș.

Derby respectat

Spectacol total în primul meci al campionatului, cel dintre CSO Voluntari și Rapid București. O încleștare cu mult suspans între două formații care au luptat până la ultimul punct.

Trei puncte (109-106), asta a fost diferența de la final în favoarea giuleștencelor care au reușit să se impună cu 3-2. Au fost seturi lungi, disputate, cu întoarceri incredibile de scor.

Heidy Casanova, cubaneza revenită în România, la Voluntari, a reușit cele mai multe puncta (28), urmată de Ana Lazarevic (16) și Nikola Radosova (15). Nu a fost însă de ajuns pentru victoria ilfovencelor. Rapid a avut un trio senzațional cu MVP-ul Daiana Roman (19 puncte), plus Ioana Baciu (20) și Nasya Dimitrova (14).

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors