LIKE US? SPREAD THE WORD

Etapa a cincea a Diviziei A1 (m), dominată de derby-ul Dinamo – Steaua, care va fi în direct la TVR 3

Voleiul masculin revine în acțiune în acest weekend. Grosul etapei a cincea se dispută sâmbătă, dar derby-ul dintre Dinamo și Steaua va avea loc duminică.

Partida dintre Dinamo și Steaua va avea loc duminică, de la ora 15.00 și va fi transmisă în direct la TVR 3. Va fi o reeditare a semifinalei Supercupei României, disputată în urmă cu cinci săptămână la Constanța. Atunci s-au impus cu 3-0 dinamoviștii – ei aveau să cucerească și trofeul, de altfel. După primele patru etape, Steaua e neînvinsă, în timp ce dinamoviștii au un eșec, suferit la Galați, cu Arcada, scor 2-3.

Sâmbătă, în prima zi a etapei, primul meci e programat la ora 12.00, în sala Rapid. Gazdele vor primi vizita nou-promovatei CSM Suceava, partida putând fi urmărită în direct pe pagina de Facebook a clubului giuleștean.

De la ora 17.00, campioana Arcada Galați primește vizita ultimei clasate, Știința București. Meciul va fi LIVE pe pagina de Facebook a gălățenilor.

De la ora 17.30, în Bănie avem un meci foarte interesant: SCMU Craiova – Explorări Baia Mare. Întâlnirea se va putea vedea pe pagina de Facebook a oltenilor.

De la ora 18.00 sunt programate două partide. La Dej, Unirea va primi vizita formației ”U” Cluj, în timp ce la Zalău, SCM va juca împotriva celeilalte nou-promovate, CSM Constanța. Meciurile se vor putea vedea pe paginile de Facebook ale cluburilor gazdă.

Programul etapei a cincea a Diviziei A1 la volei masculin

Sâmbătă, 05.11.2022

12.00 Rapid – CSM Suceava – în direct AICI

17.00 CSM Arcada Galați – CSU Știința București – în direct AICI

17.30 SCMU Craiova – Știința Explorări Baia Mare – în direct AICI

18.00 Unirea Dej – ”U” Cluj – în direct AICI

18.00 SCM Zalău – CSM Constanța – în direct AICI

Duminică, 06.11.2022

15.00 Dinamo – Steaua – în direct la TVR 3

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors