LIKE US? SPREAD THE WORD

Duminică și luni se dispută meciurile etapei a doua a grupei 1-4 din Divizia A1 (m). Partida Arcada Galați – Steaua va fi la TVR 3

Primele patru echipe ale Diviziei A1 la volei masculin au programată o nouă etapă, cea de-a doua din play-off. Cele două meciuri vor avea loc duminică și luni.

Duminică, de la ora 16.00, la Craiova, formația locală, SCMU, va primi vizita celor de la Dinamo. Ambele echipe vin după meciuri bune sau foarte bune făcute în etapa trecută, numai că încheiate cu rezultate diferite. Craiovenii au pierdut cu 3-1 la Galați, cu Arcada, după un meci în care două seturi au fost dramatice, iar dinamoviștii s-au impus cu scorul de 3-1 în deplasarea de la Steaua. În clasament, SCMU Craiova ocupă locul 4, cu 53 de puncte, iar Dinamo poziția a doua, cu 56 de puncte.

Meciul Arcada Galați – Steaua va fi în direct la TVR 3

Luni, de la ora 19.00, în direct la TVR 3, SCM Arcada Galați va juca pe propriul teren contra Stelei. Lideri în clasament cu 65 de puncte – steliștii sunt pe 3, la 10 puncte în spate – jucătorii formației gazdă pornesc cu prima șansă, mai ales că bucureștenii au în continuare câțiva jucători nerefăcuți. Totuși, nu trebuie uitat că, pe de o parte, Steaua e singura echipă care a reușit să învingă campioana (a făcut-o în tur, cu 3-2, chiar la Galați) și că, pe de altă parte, bucureștenii au de luat o revanșă după înfrângerea categorică suferită în fața aceluiași adversar în finala Cupei României, în urmă cu două săptămâni.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors