LIKE US? SPREAD THE WORD

Divizia A1 (m): Steaua s-a încălzit cu UV Timișoara pentru derby-ul cu Dinamo de duminică.

Steaua s-a ”încălzit” cu UV Timișoara pentru derby-ul cu  Dinamo de duminică

Steaua a făcut un ”antrenament oficial” cu CS UV Timișoara în cea de-a doua zi a Grupei a patra din cadrul Turneului 1 al Diviziei A1 la volei masculin.

Bucureștenii s-au impus cu scorul de 3-0 (25-18, 25-13, 25-16), la capătul unui meci care a durat 62 de minute și în care antrenorul lor, Silviu Oancea, a rulat, în cea de-a doua parte a lui, tot lotul. Lucru normal, având în vedere că duminică, 17 ianuarie, urmează marele derby cu Dinamo (ora 14.00, în direct la TVR 3).

Partida a fost echilibrată doar în prima jumătate, atunci când timișorenii au condus chiar și cu două puncte (5-3 și 7-5). 11-10 a fost ultima oară când bănățenii s-au aflat la conducere, steliștii trecând apoi autoritar la cârma jocului.

În setul secund, când grație serviciilor perfecte ale lui Marius Iftime ”roș-albaștrii” s-au detașat la șase puncte (2-6), și-a făcut apariția pe teren și antrenorul timișorenilor, Sorin Schiesz, care a încercat ca prin propriul exemplu să-și trezească elevii la realitate. Nu a reușit și astfel bănățenii au încheiat excursia bucureșteană cu zero seturi câștigate.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors