LIKE US? SPREAD THE WORD

Dinamo, ultima calificată în turneul Final Four al Cupei României. Acesta va avea loc la Brașov, în zilele de 18 și 19 martie

Dinamo a devenit cea de-a patra echipă calificată în turneul Final Four al Cupei României la volei masculin. Acesta va avea loc la Brașov, în luna martie.

Învingătoare cu scorul de 3-0 în partida tur, Dinamo avea nevoie de un set în returul de miercuri, de la Zalău, pentru a-și obține biletele pentru turneul Final Four al Cupei României. Iar obiectivul a fost atins destul de repede, bucureștenii câștigând primul act cu 25-15. Apoi, partida a reprezentat un bun prilej pentru ambii antrenori de a-și testa jucătorii. Victoria a revenit cu scorul de 3-2 (25-15, 26-28, 23-25, 25-21, 15-12) dinamoviștilor. Autor a 21 de puncte, Oleksandr Buzduhan a fost cel mai bun marcator al partidei.

Dinamo s-a alăturat celorlalte trei formații deja calificate în turneul Final Four: Arcada Galați – deținătoarea trofeului -, Steaua și SCMU Craiova.

Turneul Final Four al Cupei României va avea loc în zilele de 18 și 19 martie, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” din Brașov. Pe 17 martie vor avea loc antrenamentele oficiale.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors