LIKE US? SPREAD THE WORD

Dinamo și SCMU Craiova deschid vineri, la TVR 3, penultima etapă a play-off-ului Diviziei A1 (m), grupa 1-4

Penultima etapă a grupei 1-4 a Diviziei A1 la volei masculin se deschide cu un meci extrem de interesant: Dinamo – SCMU Craiova. Partida este programată vineri, de la ora 16.00, în sala Dinamo, din Capitală, și va fi transmisă în direct de TVR 3.

Meciul are implicații majore asupra podiumului primei ligi. În cazul unei victorii, dinamoviștii sunt siguri de cucerirea medaliilor de argint, în vreme ce în cazul unui succes al oltenilor, aceștia iau o opțiune serioasă în ceea ce privește câștigarea medaliilor de bronz. De asemenea, ei ar rămâne în cărți chiar pentru argint.

În acest moment, Dinamo ocupă locul 2, cu 62 de puncte, în timp ce SCMU Craiova este pe 3, cu 58 de puncte, la două puncte în fața Stelei, care va juca sâmbătă, de la ora 17.00, contra Arcadei Galați. Meciul va avea loc în sala ”Mihai Viteazul” din Capitală și va fi una extrem de interesantă. Chiar dacă sunt campioni matematic de două etape, gălățenii sunt deciși să nu piardă nici un meci în acest final de campionat, în vreme ce bucureștenii au nevoie neapărată de victorie pentru a putea spera la bronzul acestei ediții.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors