LIKE US? SPREAD THE WORD

Debut cu înfrângere la Europene, 0-3 cu Portugalia!

Naționala masculină a României a pierdut primul joc la turneul final continental. În grupa D, la Shlomo Group Arena, ”tricolorii” au cedat în fața Portugaliei, 0-3.

Cele două formații jucaseră și în Golden League, dar și acolo tot lusitanii s-au impus de fiecare dată: 3-0 și 3-2. În jocul retur, de la Brașov, echipa antrenată de Sergiu Stancu a jucat de la egal la egal cu adversara și oaspeții s-au impus la mare luptă.

Crispați și emoționați de debutul la turneul final, românii au început slab întâlnirea de la Tel Aviv. Portughezii au servit excelent, preluarea noastră nu a funcționat și primul set a zburat rapid, 25-19. Lucrurile nu s-au schimbat prea mult nici în setul secund, câștigat tot de portughezi, 25-18.

Abia în partea a treia, ai noștri au avut mai mult curaj, au condus, au mers cap la cap cu adversarii până la 20-20, dar la acest scor tot Portugalia s-a desprins și a pus capăt întâlnirii, 25-23.

Au punctat pentru România: Adrian Aciobăniței 12, Alexandru Rață 9, Robert Călin 7, Bela Bartha 5, Marian Bala 4, Mircea Peța 2, Claudiu Dumitru 1, Rareș Bălean 1, Andrei Butnaru 1.

Urmează joi, ora 20:00, meciul cu Israel, gazda grupei D, de la Euro, o echipă care a început cu o victorie uriașă, 3-2 cu Grecia. Românii trebuie să-și ridice nivelul jocului, să arata o altă față pentru a visa la un succes. Le ținem pumnii și le dorim multă baftă!

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors