LIKE US? SPREAD THE WORD

Cupa României la volei 2025: Un nou format și o nouă provocare pentru echipele de top

În acest sezon competițional, Cupa României la volei masculin și feminin aduce o schimbare semnificativă, adoptând un format de turneu care promite spectacol și intensitate la cel mai înalt nivel.

Decizia a fost luată în cadrul ședinței cu reprezentanții echipelor din Divizia A1, unde s-a stabilit că meciurile din turul 1 până în semifinale, inclusiv, vor avea loc într-o locație ce va fi anunțată ulterior.

De asemenea, finalele atât la masculin, cât și la feminin se vor disputa într-o singură zi, după modelul Super Final, un format ce promite să aducă un plus de dinamism și spectacol pentru fani.

Cupa Romaniei 2025 Masculin

Noutăți și Așteptări de la Cupa României – Masculin

Echipele de top ale Diviziei A1 au fost deja confirmate în sferturile de finală, fiecare venind cu istorii și performanțe impresionante. Arcada Galați, ocupanta locului secund în campionat, vine cu ambiția de a-și consolida palmaresul după ce a câștigat cinci titluri consecutive. Cu două Cupe ale României și trei Supercupe în vitrină, Arcada speră să treacă de semifinale, unde a fost eliminată anul trecut.

Dinamo, o echipă cu un istoric bogat de 18 titluri de campioană, 3 Cupe ale României și 3 trofee ale Ligii Campionilor, este o prezență constantă în competițiile de top. După ce a terminat pe locul 4 în campionat, Dinamo este dornică să-și adauge încă un trofeu important în palmares.

Corona Brașov, campioana în premieră a acestui sezon, este una dintre cele mai surprinzătoare echipe. Cu un parcurs spectaculos, Corona a reușit să câștige campionatul pentru prima dată în istorie, marcând un moment de referință pentru club.

Rapid București, deținătoarea actuală a Cupei României, revine cu ambiția de a-și apăra titlul. După ce a câștigat primul trofeu după aproape 60 de ani, Rapid a demonstrat că este o echipă capabilă de performanțe remarcabile.

Cupa Romaniei 2025 Feminin

Cupa României – Feminin: Dueluri de Foc și Noi Ambiții – CITESTE MAI MULT PE ADEVARULONLINE.RO

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors