LIKE US? SPREAD THE WORD

CSM Volei Alba Blaj, calificare spectaculoasă în semifinalele Cupei CEV (f)

CSM Volei Alba Blaj a reușit să se califice pentru a cincea oară în istoria clubului în semifinalele unei cupe europene. Echipa noastră a ajuns în penultimul act al Cupei CEV.

Învingătoare cu 3-1 în prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei CEV, pe teren propriu în compania polonezelor de la Budowlani Lodz, campioana României avea nevoie de câștigarea a două seturi în deplasare pentru a fi matematic calificată în finală. A reușit acest lucru după primele trei acte, însă tot a luptat până la final pentru a câștiga partida. Și a făcut-o cu scorul de 3-2 (21-25, 25-23, 25-22, 21-25, 15-10)

Autoare a 24 de puncte, Viktoriia Russu a fost cea mai bună marcatoare a echipei noastre.

Au jucat pentru Volei Alba Blaj: Russu (25), Dimitrova (22), Milenkovic (14), Kocic (8), Ioan (5), Kossanyiova (3), Mirkovic (3), Axinte (1), Cojocaru (libero), Ispas (libero). Nu au jucat: Faleș, Hord, Cirkovic, Boskovic. Antrenor: Stevan Ljubicic.

În semifinale am putea avea o confruntare românească, pentru că următoarea adversară ar putea fi CSM Târgoviște. Aceasta va disputa returul sferturilor joi seara, de la ora 19.30, în deplasare, cu Olympiakos Pireu.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors