LIKE US? SPREAD THE WORD

CSM Lugoj, victorie mare în deplasare, în turul sferturilor de finală ale Cupei Challenge

CSM Lugoj a obținut o victorie extraordinară în manșa tur a sferturilor de finală ale Cupei Challenge și are prima șansă la calificarea în semifinale.

În turul sferturilor Cupei Challenge, CSM Lugoj s-a impus cu scorul de 3-2 (26-24, 19-25, 25-21, 16-25, 15-12) în deplasare, în fața formației belgiene Asterix Avo Beveren.

Yelizaveta Ruban, autoare a 24 de puncte, și Aliona Martiniuc, care și-a trecut în cont 22 de puncte, au fost cele mai bune marcatoare ale echipei noastre, care este favorită la calificarea în semifinale.

Au jucat pentru CSM Lugoj: Ruban (24), Martiniuc (22), G. Popa (13), Bezhandolska (6), Străchinescu (4), Grbic (3), Roman (3), Gemănariu (1), Anghelache (-), Popovic (libero). Nu au jucat: Rus, Ad. Popa (libero). Antrenor: Ugljesa Segrt.

Manșa retur va avea loc miercuri, 8 februarie, de la ora 18.30, la Lugoj. Învingătoarea acestei duble manșe va juca în semifinale cu câștigătoarea confruntării dintre formațiile Jedinstvo Stara Pazova (Serbia) și FC Porto (Portugalia). În prima manșă, Jedinstvo s-a impus pe propriul teren cu scorul de 3-0.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors