LIKE US? SPREAD THE WORD

CSM Lugoj a cucerit Supercupa României, primul trofeu din istoria clubului

CSM Lugoj a avut un weekend de vis la Mioveni. Echipa a reușit să cucerească trofeul Supercupei României la volei feminin.

În finala disputată duminică, la Mioveni, și transmisă în direct la TVR 3, CSM Lugoj a învins cu scorul de 3-0 (25-21, 25-23, 25-22) pe CSO Voluntari, la capătul unui meci care a durat o oră și 23 de minute.

Cu 22 de puncte, Ruban, una dintre extremele învingătoarelor, a fost cea mai bună marcatoare a meciului. Ea a fost urmată de compatrioata sa, Aliona Martiniuc (9 puncte).

Au jucat pentru CSO Voluntari: Chausheva (9), Uattara (9), Nneka Onyejekwe (8), Hippe (8), Vukovic (6), Koprivica (3), White (3), Kapelovies (2), Motroc (2), Babaș (1), Vereș (libero). Nu au jucat: Vicet Campos, Kosinski (libero). Antrenor: Milan Ljubicic.

Au jucat pentru CSM Lugoj: Ruban (22), Martiniuc (13), Gemănariu (9), G. Popa (8), Bezhandolska (5), Grbic (2), Străchinescu (1), Popovic (libero). Nu au jucat: Rus, Anghelache, Ad. Popa (libero). Antrenor: Ugljesa Segrt.

Titlul de MVP a fost acordat componentei formației CSM Lugoj, Georgiana Popa.

alexandra popa mvp supercupa romaniei - FRVolei
Georgiana Popa a primit trofeul cuvenit MVP-ului Supercupei României din partea Ministrului Sportului, Eduard Novak

Partida a fost urmărită de la tribuna oficială, de Ministrul Sportului, domnul Eduard Novak, care a acceptat invitația conducerii Federației Române de Volei pentru a asista la acest meci. Mai mult, a făcut și premierea echipei învingătoare, alături de primarul orașului Mioveni, domnul Ion Georgescu, și de președintele Federației Române de Volei, domnul Adin Cojocaru.

ministru Novak premiaza csm lugoj - FRVolei
Ministrul Sportului, Eduard Novak, le premiază pe câștigătoarele Supercupei României

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors