LIKE US? SPREAD THE WORD

Succes istoric pentru CSM Constanța: Campioană națională U17 la volei feminin

Într-un spectacol al pasiunii și determinării, echipa feminină sub 17 ani a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Constanța a cucerit titlul național la volei, marcând un moment istoric pentru club și pentru oraș. Cu o performanță remarcabilă la turneul final desfășurat la Blaj, talentatele jucătoare antrenate de trio-ul de excepție format din Ioana Cojocaru, Doina Cojocaru și Vanesa Deșliu au demonstrat că pasiunea, munca și determinarea pot transforma visurile în realitate.

Eforturile lor au fost răsplătite cu o victorie de neuitat, obținută după ce au trecut cu brio de provocările fiecărei etape. Începând cu o înfrângere la scor strâns în prima zi a turneului împotriva echipei Dinamo București, scor 2-3, echipa CSM Constanța a dat dovadă de reziliență și a revenit în forță, obținând patru victorii consecutive și câștigând astfel titlul mult râvnit.

Bucurie CSM Constanta - campioana nationala U17 la volei feminin
Bucurie CSM Constanta – campioana nationala U17 la volei feminin

Povestea triumfului lor începe odată cu această primă confruntare, în care, chiar și în fața unei înfrângeri, jucătoarele au demonstrat caracter și determinare. Răscrucea a venit în momentul în care au reușit să învingă echipa Volei Alba Blaj cu un clar 3-0, stabilind astfel tonul pentru următoarele meciuri. Cu fiecare set câștigat, au crescut în încredere, cucerind succesiv victorii impresionante împotriva echipelor CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București, toate cu un scor covârșitor de 3-0.

Dar drumul către titlu nu a fost doar despre victorii, ci și despre capacitatea de a înfrunta eșecurile și de a învăța din ele. Ultima zi a turneului a fost martora unui moment crucial, în care Dinamo București, care părea să domine competiția cu patru victorii, a cedat în fața echipei CSȘ Bega Timișoara, pierzând astfel șansa la titlu. Această întorsătură a adus cu sine și mai multă măiestrie și încredere în rândul jucătoarelor din Constanța.

festivitate 093 poza grup segment stanga - FRVolei

Pe lângă gloria de a câștiga titlul național, echipa CSM Constanța a demonstrat și solidaritatea și spiritul echipei, ceea ce a contribuit esențial la succesul lor. Cu fiecare punct câștigat, ele au demonstrat că nu sunt doar colege de echipă, ci și prietene și surori, susținându-se reciproc în cele mai dificile momente.

Pe lângă efortul și talentul jucătoarelor, meritul pentru acest succes istoric trebuie împărțit și cu antrenorii lor, Ioana Cojocaru, Doina Cojocaru și Vanesa Deșliu, care au ghidat echipa cu înțelepciune și pricepere pe tot parcursul competiției. Prin devotamentul și experiența lor, au reușit să transforme această echipă tânără într-o forță de temut în lumea voleiului feminin din România.

festivitate 094 poza grup segment central - FRVolei

Nu în ultimul rând, meritul pentru această performanță remarcabilă trebuie împărtășit și cu suporterii pasionați din Constanța, care au fost mereu alături de echipă, oferindu-le acea energie suplimentară și încurajare necesară în momentele dificile.

Nivelul excepțional al acestei competiții a fost ridicat considerabil de prezența în echipele participante a jucătoarelor de top, componente ale lotului național de volei feminin, acest fapt adăugand o dimensiune esențială evenimentului. Aceste jucătoare au ridicat standardele competiției, transformând-o într-un test real de pregătire și performanță atat pentru toate echipele participante, cat si pentru jucătoarele de la națională, influențând pozitiv atmosfera generală a întrecerii. În plus, prezența jucatoarelor din lotul național a oferit oportunitatea de învățare și dezvoltare pentru tinerele talente din voleiul românesc, contribuind astfel la consolidarea și dezvoltarea voleiului în țară.

CSM Constanța: Campioană națională U17 la volei feminin – DA CLICK AICI ȘI CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE ZIARESIREVISTE.RO

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors