LIKE US? SPREAD THE WORD

CSM Arcada Galați, Performanță Senzațională în Liga Campionilor: Debut în Grupele Principale!

Cu o performanță senzațională, CSM Arcada Galați, campioana României, a obținut calificarea în grupele Ligii Campionilor la volei, sub îndrumarea antrenorului Sergiu Stancu. După cinci ani de încercări nereușite, echipa a reușit să depășească două turnee de calificare, marcând astfel un moment istoric pentru club.

În turneul de calificare desfășurat la Galați, Arcada a înregistrat victorii impresionante împotriva echipei Prometey Dnipro (Ucraina), scor 3-0, și Neftohimik Burgas (Bulgaria), scor 3-0. Deși au suferit o înfrângere cu Olympiacos Pireu (Grecia), scor 1-3, rezultatele anterioare au fost suficiente pentru a asigura locul în grupele principale ale competiției.

Echipa din Galați, clasată pe locul doi în grupele de calificare, se va confrunta acum cu elitele voleiului european, inclusiv Cucine Lube Civitanova (Italia), Greenyard Maaseik (Belgia) și VK Lvi Praga (Cehia). Primul meci din grupele principale va avea loc în Italia, pe 22 noiembrie.

Această realizare remarcabilă nu ar fi fost posibilă fără susținerea celor care au crezut în acest vis și au susținut echipa. Felicitări, Arcada Galați, pentru acest triumf istoric în drumul spre excelență în voleiul european!

Programul Galațiului în Liga Campionilor

22 noiembrie: Cucine Lube Civitanova-Arcada Galați

30 noiembrie: Arcada Galați-Greenyard Maaseik

12 decembrie: Arcada Galați -VK Lvi Praga

21 decembrie: Greenyard Maaseik- Arcada Galați

11 ianuarie 2024: Arcada Galați -Cucine Lube Civitanova

17 ianuarie 2024: VK Lvi Praga- Arcada Galați

 

 

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors