LIKE US? SPREAD THE WORD

Continuă lupta pentru locul 5. Rezultatele etapei a patra a grupei 5-8 a Diviziei A1 (m)

Lupta pentru locul 5 din Divizia A1 la volei masculin este în continuare pasionantă. Cu două etape înaintea finalului, distanța dintre Olimpia Titanii și LAPI Dej SCM Zalău este de șase puncte.

La București, Olimpia Titanii a învins pentru a patra oară în acest campionat cu scorul de 3-0 pe Știința București. De data aceasta în sala Romsilva, la capătul unui joc al cărui rezultat final a fost dedicat de învingători memoriei fostului selecționer al României, Constantin Chițigoi, întemeietorul Academiei de Volei Titanii, care a încetat din viață la începutul acestei săptămâni. Scor final: Știința – Olimpia Titanii 0-3 (19-25, 21-25, 18-25).

În același timp cu meciul de la București, la Baia Mare se disputa un meci mult mai echilibrat, între echipa locală, Explorări, și LAPI Dej SCM Zalău. Pentru oaspeți, o victorie de trei puncte era singura șansă pentru a rămâne în cursa pentru ocuparea locului 5 și salvarea unui sezon sub așteptările conducătorilor formației. Iar ea a fost obținută, dar după o partidă foarte strânsă, cu două seturi câștigate de zălăuani la o diferență de două puncte. Astfel, diferența dintre Olimpia Titanii și LAPI Dej SCM Zalău rămâne de 6 puncte cu doar două etape rămase de disputat. Iar în runda viitoare, care este programată după aproape de săptămâni de pauză, vom avea, la Zalău, chiar duelul pretendentelor la ultimul loc calificant într-o cupă europeană. Scor final: Explorări Baia Mare – LAPI Dej SCM Zalău 1-3 (22-25, 23-25, 25-20, 24-26)

Au evoluat formațiile:

Explorări Baia Mare: Tarța (16p), Moreira (15p), Silvășan-Pașca (12p), Cheagă (9p), Taboada (6p), S. Dragomir (5p), Cr. Badea (5p), Klochko (2p), Aldea (-), Crișan (libero). Nu au fost introduși pe teren: M. Talpă, Catrina, Săvoiu (libero). Antrenor: Marius Botea.

LAPI Dej SCM Zalău: Minic (20p), Bălean (16p), Cuciureanu (13), Mihălescu (10p), Coasă (8p), Rîpeanu (2p), Topulziev (1p), Mărgineanu (-), Palacios Santos (-), Fernandez (libero). Nu au fost introduși pe teren: Balu, Preda. Antrenor: Horacio Dileo.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors