LIKE US? SPREAD THE WORD

Cerințe media pentru echipele din Divizia A1 în sezonul 2022/ 2023

În atenția cluburilor din Divizia A1 masculin și Divizia A1 feminin

Vă reamintim cerințele legate de necesitățile media pe care echipele din Divizia A1 (masculin, respectiv feminin) trebuie să le îndeplinească în sezonul 2022/ 2023 al campionatului Diviziei A1, respectiv al Cupei României.

  • Toate cluburile de Divizia A1, atât la masculin, cât și la feminin, trebuie să dețină o pagină oficială de Facebook și o pagină oficială de Instagram. Adresele acestora vor fi comunicate FRV până la startul campionatului, pe adresele de e-mail frvolei@frvolei.ro și press@frvolei.ro
  • În aceste pagini sociale reprezentanții echipei gazdă vor posta în decurs de maximum două ore de la terminarea meciurilor, cel puțin 10 fotografii din timpul partidei și două materiale video (interviuri) cu reprezentanți ai ambelor echipe. Interviurile vor fi realizate în format landscape (pe lat).
  • Interviurile și orice alte activități media se vor realiza având în fundal roll-up-ul primit de fiecare club din partea Federației Române de Volei.
  • Toate meciurile – cu excepția celor transmise în direct de televiziunea parteneră – vor fi transmise LIVE obligatoriu pe Facebook sau pe Youtube. Responsabilă de filmarea meciurilor este formația gazdă.
  • Toate cluburile sunt obligate să trimită o fotografie de grup a echipei până la data începerii campionatului, pe adresele de e-mail frvolei@frvolei.ro și press@frvolei.ro

Vă mulțumim!

Departamentul Marketing-Media

FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE VOLEI

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors