LIKE US? SPREAD THE WORD

Campionatul Național de Volei de Plajă – Open – Seniori

In perioada 16-22 August va avea loc ComPETiția: JOCURILE RECICLARII –  WASTERMINATOR, o acţiune de conştientizare desfășurată sub umbrela Asociației de Dezvoltare Durabilă – Atelierul de Resurse (www.wasteix.ro), în parteneriat cu Federatia Romana de Volei, ce încurajează colectarea selectiva si reciclarea deseurilor de ambalaje goale de bauturi (PET si aluminiu) și consiliază comunitatea să păstreze curățenia pe litoralul românesc.

Pe lângă acţiunea de conștientizare a importanței colectării selective si reciclarii deseurilor de ambalaje goale de băuturi, organizatorii introduc în programul campaniei activităţi sportive de volei de plajă destinate profesionistilor (Campionatul Național de Volei de Plajă –  Seniori)

Campania presupune colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje de băuturi (PET și aluminiu) de către turişti sportivi, localnici şi introducerea acestora într-un aparat inteligent de colectare selectiva (RVM). Bonul emis de aparat va putea fi înscris la tombole dotate cu  premii pregătite de organizatori.

Evenimentul promovează importanța unui stil de viață sănătos, într-un mediu curat și mai puțin poluat, prin sport, distracție, educație și reciclare.

Perioada desfășurare: 16 – 22 August 2021

Locație: Blanco beach by Bavaria Blu, Mamaia, Constanta  https://www.facebook.com/blancobeachmamaiabybavariablu/

Pagina proiectului: https://wasteix.ro/competitia21/

Obiective campanie:

  • 24.000 participanți informați despre cum se face colectarea selectiva, despre beneficiile reciclării și despre importanța acesteia în economia circulara;
  • Colectarea a 4 tone de deșeuri de ambalaje pentru băuturi goale de unică folosinta;
  • Promovarea reciclării, sportului  și a voluntariatului;
  • Generarea emulației referitoare la performanța de mediu (1.500 kg CO2 reduse, 327 kwh energie elctrica economisiti);
Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors