LIKE US? SPREAD THE WORD

CADEȚI (Turneul Final) / Dinamo București, la feminin, și CTF Mihai I București, la masculin, au devenit campioane ale României!

FEMININ

Dinamo București a câștigat titlul național la cadete (jucătoare sub 17 ani) în urma turneului final disputat la Timișoara între 3 și 7 mai. Echipa antrenată de Adrian Radu, antrenorul naționalei sub 17 a României, a câștigat toate cele cinci partide de pe malul Begăi.

Echipa alb-roșie a trecut, în ordine, cu 3-1 de CSV Craiova, cu 3-1 de CSM București, 3-0 de CSȘ 2 Can &Power București, 3-0 de CSȘ Bega Timișoara și cu 3-1 de CSM CSȘ 1 Constanța.

Timișoara a câștigat argintul

Medaliile de argint s-au jucat în ultima etapă, în disputa dintre CSȘ Bega Timișoara și CSM București. Gazdele au câștigat cu 3-1 și au urcat pe treapta a doua a podiumului. Bega Timișoara a mai obținut trei victorii (3-0 cu CSȘ 2 CAN & Power București, 3-0 cu CSV Craiova și 3-0 cu CSM CSȘ 1 Constanța) și a pierdut doar cu Dinamo.

CSM București a terminat pe locul 3, învingând  la rândul său, pe CSM CSȘ 1 Constanța (3-1), pe CSV Craiova (3-0) și cu 3-0 pe CSȘ 2 CAN & Power București.

CSM CSȘ 1 Constanța a terminat pe 4, CSV Craiova pe locul 5, iar CSȘ 2 CAN & Power București a încheiat pe 6.MASCULIN

CTF Miahi I 1024x768 1 - FRVolei

La băieți, Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I București a devenit campioană după ce a câștigat toate partidele de la turneul final găzduit de CSM București.

CTF Mihai I au trecut, în ordine, de CSȘ Zalău (3-0), de CSM București (3-2), de CSȘ Avram Iancu Stei (3-1), de CSȘ Toplița (3-0) și de LPS CSȘ Suceava (3-1).

Medaliile de argint au revenit gazdelor de la CSM București, care au câștigat trei dispute, 3-0 cu CSȘ Toplița, 3-2 cu LPS CSȘ Suceava și cu 3-0 cu CSȘ Avram Iancu Stei, dar au cedat, 2-3 cu CSȘ Zalău, pe lângă întâlnirea cu echipa care avea să devină campioană.

Pe locul 3, medaliata cu bronz, a fost CSȘ Zalău, echipa care a început turneul final cu două înfrângeri (0-3 cu CTF Mihai I și 0-3 cu LPS CSȘ Suceava), dar le-a câștigat pe următoarele trei: (3-2 cu CSM București, 3-1 cu CSȘ Avram Iancu Stei și 3-0 cu CSȘ Toplița). Au urmat în clasament: 4. LPS CSȘ Suceava, 5. CSȘ Avram Iancu Stei și 6. CSȘ Toplița.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors