LIKE US? SPREAD THE WORD

Brizo Junior 2022, repetiție generală pentru campionatul național de volei pe plajă pentru seniori

Iașiul a găzduit în acest weekend o etapă a campionatului național de juniori la volei pe plajă. A fost o veritabilă repetiție generală a organizatorilor pentru Turneul final al Campionatului Național de seniori care va fi găzduit în aceeași locație în perioada 10-14 august.

17 perechi feminine și 8 masculine s-au întrecut pentru premiile și punctele puse în joc la Brizo Junior 2022, a treia etapă a circuitului campionatului național de juniori.

După jocuri extrem de pasionante, campioanele ediției din acest an a unei întreceri care își dorește să devină tradiționale, au fost componentele echipei CSS Sighet, Alexandra Maria Keresztezi și Bianca Maria Culda. Acestea au învins în finală, cu scorul de 2-0 (21-18, 21-19), cuplul Karla Selena Beidaut/ Iasmina Militaru, de la CSS 1 Constanța. Medaliile de bronz au revenit cuplului Alexandra Nae/ Ana Maria Micu, de la CSS 1 Constanța.

În concursul masculin, campionii ediției 2022 sunt Sergiu Popa și Alexandru Emanuel Cubotariu, de la LPS Bihorul Oradea. Ei au învins în finală, cu scorul de 2-0 (21-16, 21-16), cuplul Iannis Alb/ Radu Mihai Mureșan, de la Viitorul Cluj-Napoca. Pe poziția a treia s-au clasat jucătorii de la Ex4-Volei București, Dragoș ALexandru Stan și Mihnea Stelian Belu.

campioni brizo junior 2022 volei pe plaja - FRVolei
Campionii de la Brizo Junior 2022 (FOTO: Brizo Junior)

Echipele medaliate au primit, în afara premiilor clasice, și burse în bani. Astfel, atât la feminin, cât și la masculin, echipa de pe primul loc a primit 1.000 de lei, cea de pe poziția secundă 600 de lei, iar formația de pe III – 300 de lei.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors