LIKE US? SPREAD THE WORD

Avancronica etapei a 22-a a Diviziei A1 (f): CSM Volei Alba Blaj – CSM Târgoviște, meciul ”șoc” al rundei, va fi la TVR3

Programată miercuri și joi, ultima etapă a Diviziei A1 la volei feminin are drept cap de afiș duelul primelor două clasate, meci care va fi și transmis în direct la TVR 3, dar și lupta în patru pentru ocuparea locului 8.

Cel mai așteptat meci este chiar ultimul din etapă. CSM Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște se vor întâlni joi, de la ora 19.00, în direct pe TVR 3, într-o partidă care va decide campioana sezonului regulat. În tur, pe propriul teren, târgoviștencele s-au impus cu scorul de 3-0. Acum, CSM Târgoviște are un avans de două puncte, dar Volei Alba Blaj mai are de disputat o restanță, cu Dinamo. Aceasta este programată vineri, 11 martie, de la ora 19.00.

Ultima rundă se deschide miercuri, la ora 15.00, cu un meci foarte important în lupta pentru locul 8: Volei Cristina Pîrv Turda – SCMU Craiova. Înaintea acestei runde, patru echipe se luptă pentru ocuparea acestei poziții. În prezent, pe 8 este Știința Bacău (18 puncte), care este urmată de SCMU Craiova (17 puncte), Dacia Mioveni (16 puncte) și Volei Cristina Pîrv Turda (16 puncte).

De la ora 18.00 va juca o altă formație dintre cele patru implicate în respectiva luptă: Dacia Mioveni. Aceasta va primi pe propriul teren vizita Rapidului, oaspetele pornind ca favorite.

Tot miercuri va avea loc și partida dintre CSM Lugoj și CSO Voluntari. Pentru gazde nu există decât varianta victoriei pentru a putea spera în continuare la ocuparea locului 4 la finalul sezonului. Lugojencele se află în luptă de la distanță pentru îndeplinirea acestui obiectiv cu CS Medgidia, care va juca joi, de la ora 18.00, cu Știința Bacău. Dacă vor obține o victorie de trei puncte, dobrogencele se vor califica în grupa locurilor 1-4 indiferent de rezultatul meciului de la Lugoj.  

Tot joi, dar de la ora 16.00, U Cluj, ultima clasată, va juca pe propriul teren contra formației Dinamo. Gazdele sunt în continuare fără victorie în Divizia A1.

Programul etapei a 22-a a Diviziei A1 (f)

Miercuri, 9 martie

15.00 Volei Cristina Pîrv Turda – SCMU Craiova

18.00 Dacia Mioveni 2012 – Rapid

18.30 CSM Lugoj – CSO Voluntari

Joi, 10 martie

16.00 U NTT Data Cluj – Dinamo

18.00 CS Medgidia – Știința Bacău

19.00 CSM Volei Alba Blaj – CSM Târgoviște – în direct la TVR 3

FOTO: Facebook/ Volei Alba Blaj

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors