LIKE US? SPREAD THE WORD

Avancronica etapei a 21-a a Diviziei A1 (m)

Programată miercuri și joi, etapa a 21-a, penultima a sezonului regulat al Diviziei A1 la volei masculin, programează meciuri interesante. Toate au, însă, favorite destul de clare.

Cea mai echilibrată partidă se anunță a fi chiar cea care va fi televizată miercuri, de la ora 19.00, pe TVR 3: Steaua – Olimpia Titanii. Gazdele, ocupantele locului secund, pornesc cu prima șansă, însă Olimpia, formație situată pe poziția a cincea, deși nu a reușit să ia punct contra primelor patru clasate în acest campionat, a demonstrat că poate produce un volei de calitate și că poate lupta de la egal la egal cu adversarii săi mai bine cotați. Iar setul câștigat sâmbătă în fața dinamoviștilor este doar un ultim exemplu.

Echipă aflată în suferință din punctul de vedere al rezultatelor, LAPI Dej SCM Zalău are azi, de la ora 18.00, pe terenul penultimei clasate, U Cluj, momentul perfect pentru refacerea moralului zguduit serios de eșecul suferit în etapa trecută la București, cu Știința.

O partidă interesantă va avea loc la Dej, acolo unde Unirea primește vizita formației SCMU Craiova. Oaspeții pornesc cu prima șansă, dar gazdele, care duminică au fost aproape de a lua un set liderului, Arcada, ar putea pune probleme. Meciul va începe la ora 18.00.

La Baia Mare, de la ora 16.00, Explorări este favorită în fața Rapidului, o echipă care este foarte fluctuantă nu numai de la un meci la altul, dar și de la un set la altul. Dacă bucureștenii vor prinde o zi bună, atunci, vom avea un meci spectaculos.

Tot miercuri și tot de la ora 16.00, Dinamo are un meci de ”antrenament” cu ultima clasată, UV Timișoara, formație care nu a obținut nici o victorie în cele 20 de partide disputate până acum.

Etapa se va încheia joi, de la ora 18.00, cu partida dintre Arcada Galați și surpriza rundei precedente, Știința București, formație care a învins pe LAPI Dej SCM Zalău cu 3-1. Chiar și așa, campionii pornesc favoriți și e de așteptat să obțină o victorie de trei puncte.

Programul etapei a 21-a a Diviziei A1 (m)

Miercuri, 2 martie

18.00 Unirea Dej – SCMU Craiova

18.00 U Cluj – LAPI Dej SCM Zalău

19.00 Steaua – Olimpia Titanii – în direct la TVR 3

16.00 Dinamo – UV Timișoara

16.00 Explorări Baia Mare – Rapid

Joi, 3 martie

18.00 Arcada Galați – Știința București

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors