LIKE US? SPREAD THE WORD

Avancronica etapei a 18-a a Diviziei A1 (f). O partidă va fi televizată miercuri, de la ora 18.00.

Iubitorii voleiului vor putea vedea astăzi, 16 februarie, din nou volei la TV. Partida dintre CSM Târgoviște și Rapid va fi transmisă în direct la TVR 3, cu începere de la ora 18.00. Meciul este doar unul dintre cele patru programate miercuri în etapa a 18-a a campionatului feminin.

Runda va începe la ora 15.30, cu meciul de la Cluj-Napoca, dintre nou-promovata Volei Cristina Pîrv Turda și CSO Voluntari. O partidă între două formații care au moralul foarte sus. Gazdele vin după primele două victorii ”legate” din istoria prezenței lor în prima divizie, iar oaspetele după succesul dramatic, scor 3-2, obținut etapa trecută pe teren propriu în fața vicecampioanei Volei Alba Blaj. Dacă ar fi să ne luăm strict după pozițiile din clasament, formația din Voluntari pornește ca favorită.

De la ora 18.00, la Medgidia, formația locală primește vizita ultimei clasate, U NTT Data Cluj, iar meciul se anunță la discreția gazdelor.

Ultimul meci al zilei în etapa feminină va începe la ora 18.30 și va opune formațiile CSM Lugoj și Dacia Mioveni. Și aici gazdele sunt mari favorite, mai ales că se află în luptă directă pentru calificarea, la finalul sezonului regulat, în grupa locurilor 1-4.

Partida dintre SCMU Craiova și Știința Bacău a fost amânată pentru miercuri, 23 februarie, deoarece sala Polivalentă din Craiova este ocupată în aceste zile cu disputarea turneului Final Four din cadrul Cupei României la baschet masculin.

Meciul dintre Volei Alba Blaj și Dinamo va fi reprogramat, echipa gazdă jucând marți seară în Franța returul sferturilor de finală ale Cupei CEV. Din fericire, așa cum deja se știe, echipa noastră s-a calificat în semifinalele competiției.

Divizia A1 (f): etapa a 18-a

Miercuri, 16 februarie

15.00 Volei Cristina Pîrv Turda – CSO Voluntari

18.00 CS Medgidia – ”U” NTT Data Cluj

18.00 CSM Târgoviște – Rapid, în direct la TVR 3

18.30 CSM Lugoj – Dacia Mioveni 2012

Miercuri, 23 februarie

SCMU Craiova – Știința Bacău

Volei Alba Blaj – Dinamo – amânat

FOTO: Facebook/ CSM Târgoviște

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors