LIKE US? SPREAD THE WORD

Arcada Galați s-a calificat în play-off-ul Cupei CEV (m)

CSM Arcada Galaţi a obținut o a doua victorie cu 3-1 în fața finlandezilor de la Savo Volley Kuopio în optimile de finală ale Cupei CEV și s-a calificat în play-off-ul celei de-a doua competiții continentale intercluburi.

Învingătoare cu 3-1 în tur, Arcada avea nevoie de două seturi în returul din propria sală pentru a se califica în faza următoare a competiției. Dar jucătorii antrenați de Sergiu Stancu au vrut să încheie anul 2022 cu o victorie în Europa, așa să s-au impus cu 3-1 (25-15, 28-30, 25-18, 25-21) și în returul de miercuri. Autor a 18 puncte, universalul Daniel Malescha a fost cel mai bun marcator al campioanei României și al meciului.

Au jucat pentru Arcada: Malescha (18), Rață (9), Bala (7), Sobirov (7), Smits (6), Madsen (5), Butnaru (4), Lescov (3), Magdaș (2), Talpă (2), Bartunek (2), Kantor (libero), Cristudor (libero). Nu a jucat: Mihălescu. Antrenor: Sergiu Stancu.

Această dublă victorie le-a adus gălățenilor calificarea în play-off-ul Cupei CEV, acolo unde vor juca împotriva formației italiene Bluenergy Daiko Volley Piacenza, care a trecut de Fenerbahce Istanbul cu 3-1 în ambele manşe.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors