LIKE US? SPREAD THE WORD

Arcada Galați s-a calificat în optimile Cupei CEV, iar Steaua în optimile Cupei Challenge. Dinamo și SCMU Craiova au fost eliminate

Arcada Galați și Steaua sunt echipele care continuă cursa în cupele europene la volei masculin, prima în Cupa CEV, iar cea de-a doua în Cupa Challenge. Dinamo și SCMU Craiova s-au oprit în 16-imile de finală.

Arcada Galați s-a calificat în optimile de finală după ce a învins și în deplasare, cu 3-0 (25-18, 25-19, 25-22), pe Neftohimik Burgas. În tur, gălățenii se impuseseră cu scorul de 3-1. Calificarea devenise o realitate încă după primele două seturi, astfel încât până la finalul partidei antrenorul Sergiu Stancu a rulat tot lotul avut la dispoziție, cu excepția lui Talpă.

Adversara din optimile Cupei CEV a Arcadei Galați va fi formația finlandeză Savo Volley Kupio, care a eliminat-o pe Steaua Roșie Belgrad.

Au jucat pentru Arcada: Malescha (10), Sobirov (9), Mihălescu (8), Rață (8), Madsen (7), Bala (3), Smits (3), Butnaru (2), Lescov (1), Magdaș (1), Bartunek (1), Cristudor (libero), Kantor (libero). Nu a jucat: Talpă. Antrenor: Sergiu Stancu.

Învingătoare în prima manșă, în deplasare, cu 3-2, Dinamo nu a reușit să repete victoria și în returul de miercuri, din propria sală. Bucureștenii au fost învinși cu scorul de 3-0 (25-23, 25-23, 25-20) de formația germană Luneburg, care a obținut calificarea în optimile de finală.

Au jucat pentru Dinamo: Ramirez Pita (14), Felix Junior (11), Mihalcea (8), Gommans (8), B. Bartha (6), Bălean (2), Sanchez (2), Thondike (-), Cuk (-), Watanabe (libero). Nu au jucat: Ghionea, Mocanu, Dovale (libero). Antrenor: Fernando Munoz Benitez.

Tot eliminați din Cupa CEV sunt și cei de la SCMU Craiova. Aceștia au fost învinși în deplasare de Fenerbahce cu 3-0 (25-15, 25-14, 25-18), dar cum în tur oltenii se impuseseră cu 3-1, a urmat ”setul de aur”. Acesta a fost câștigat tot de turci, scor 15-11.

Au jucat pentru SCMU Craiova: Vinicius Dos Santos (12), Kovacevic (9), R. Călin (7), Lică (6), Viiber (5), Georgescu (3), Cîrlogănescu (1), Teleleu (1), Lupu (-), Pantic (-), Diaconescu (libero). Nu a jucat: Pereira. Antrenor: Dănuț Pascu.

Singura reprezentantă a României în Cupa Challenge, Steaua, s-a calificat fără emoții în optimile de finală, după ce a învins, în propria sală, cu 3-0 (25-17, 25-17, 25-21), formația finlandeză Tiikerit Kokkola. În tur, tot steliștii se impuseseră, cu scorul de 3-2. Următoarea adversară a lor va fi echipa israeliană Hapoel Mate-Asher Akko.

Au jucat pentru Steaua: Matei (12), Sobala (12), Wilson (10), Peța (10), Pokersnik (8), Kostic (1), Lakcevic (libero). Nu au jucat: Baziliuc-Iordache, Cl. Dumitru, Iftime, Vologa, Bontea, Păun (libero). Antrenor: Bogdan Kotnik.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors