LIKE US? SPREAD THE WORD

Arcada Galați joacă marți, acasă, cu Piacenza în turul play-off-ului Cupei CEV

Arcada Galați are un debut de vis în sezonul 2023. Campioana României va juca marți, pe propriul teren, în prima manșă a play-off-ului Cupei CEV, contra italienilor de la Bluenergy Daiko Volley Piacenza.

Partida va avea loc de la ora 18.00, în sala ”Dunărea” din Galați și se anunță a fi un adevărat regal voleibalistic. Clasată pe locul 5 în clasamentul Superligii italiene, Piacenza este una dintre cele mai valoroase echipe din lume, o formație care are în componența sa jucători ca Brizard, ridicătorul campioanei olimpice, Franța, pe campionii mondiali și europeni, italienii Yuri Romano sau Francesco Recine, pe brazilianul Leal sau pe cubanezul Simon, ca să prezentăm doar câteva nume importante din lot. Accidentat, celălalt brazilian celebru din lotul peninsularilor, Lucarelli, nu a făcut deplasarea la Galați.

Aflați la primul meci în acest an, jucătorii lui Sergiu Stancu trebuie să profite de șansa de a juca împotriva celor mai valoroși voleibaliști ai lumii. În echipa noastră va apărea și noua achiziție, ridicătorul sârb Andrija Vilimanović.

Returul va avea loc la 25 ianuarie, în Italia.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors