LIKE US? SPREAD THE WORD

Arcada Galați, învinsă de Piacenza, după un meci în care s-a luptat de la egal la egal cu italienii în Cupa CEV (m)

Arcada Galați a fost învinsă marți, pe propriul teren, de formația italiană Bluenergy Daiko Volley Piacenza, cu scorul de 3-0 (26-24, 25-22, 25-18) în primul tur al play-off-ului Cupei CEV, dar prestația jucătorilor lui Sergiu Stancu a fost una foarte bună. Returul va avea loc peste două săptămâni.

Formația italiană și-a respectat blazonul și a introdus pe teren toate vedetele valide (brazilianul Leal, accidentat, a rămas doar pe bancă, iar compatriotul lui, Lucarelli, a rămas acasă, aflându-se în recuperare după o operație la mână). În rest, pe teren au fost campionul olimpic Brizard, campionii mondiali și europeni Romano și Racine, dar și excepționatul centru cubanez Simon, care a și fost cel mai bun marcator al meciului, autor a 14 puncte.

simon atac piacenza arcada - FRVolei
Simon a reușit 14 puncte contra Arcadei în Cupa CEV (FOTO: CEV)

Chiar și în fața atâtor nume importante, jucătorii Arcadei au jucat de la egal la egal cu celebrii lor adversari și doar experiența superioară a acestora a făcut ca jucătorii noștri să nu obțină măcar un set. În fața unui public care i-a încurajat de la început până la sfârșit, jucătorii antrenați de Sergiu Stancu au demonstrat și și-au demonstrat că se pot lupta cu orice adversar. Marian Bala a fost, cu 12 puncte, cel mai bun marcator al echipei din Galați.

Au jucat pentru Arcada: Bala (12), Sobirov (8), Madsen (6), Rață (6), Smits (3), Talpă (2), Lescov (1), Malescha (1), Magdaș (1), Butnaru (-), Vilimanovic (-), Cristudor (libero), Kantor (libero). Antrenor: Sergiu Stancu.

marian bala atac - FRVolei
Marian Bala, în atac contra formației italiene Piacenza, în play-off-ul Cupei CEV (FOTO: CEV)
ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors