LIKE US? SPREAD THE WORD

Antrenorul României s-a despărțit de SC Potsdam. A semnat în Turcia

Guillermo Naranjo Hernandez, antrenorul naționalei României, s-a despărțit de SC Potsdam, vicecampioana Germaniei. Ibericul a antrenat echipa germană în ultimele cinci sezoane și a câștigat șapte medalii

”Guillermo Naranjo Hernández a ridicat SC Potsdam la un nou nivel, foarte profesionist, cu cunoștințele sale, cu structura de pregătire și cu dezvoltarea ulterioară a jucătorilor după ce a preluat funcția în decembrie 2018. Pentru asta, îi vom fi veșnic recunoscători”, a declarat Toni Rieger, membru în Consiliul de Administrație al clubului german.

Contractul lui Naranjo Hernández cu Potsdam se întindea până în 2024, dar ”interesul cluburilor străine de top a crescut”, a anunțat Toni Rieger. Potsdam va fi pregătită de Riccardo Boieri, fostul second al lui Guillermo, cel care face parte din staff-ul naționalei României.

”Potsdam a fost casa mea în ultimii ani!”

Cu Guillermo Naranjo Hernandez pe banca tehnică, SC Potsdam a câștigat 7 medalii: o Supercupă, două medalii de argint în campionat și alte două în Cupa Germaniei, plus trei locuri trei în Bundesliga.

„Din punct de vedere uman, decizia a fost foarte dificilă pentru mine. La urma urmei, Potsdam a devenit casa mea în ultimii ani. Sunt foarte recunoscător că am avut ocazia să antrenez echipa din 2018. Pe de altă parte, ca antrenor, îți dorești întotdeauna să îți demonstrezi valoarea și să lucrezi la cel mai înalt nivel. De aceea, nu am putut refuza oferta actuală”, a declarat selecționerul României care va antrena în Turcia, unul dintre cluburile de tradiție.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors