LIKE US? SPREAD THE WORD

A venit ziua semifinalelor Cupei României la volei masculin. De la ora 16.00, la Brașov. Meciurile vor fi în direct la TVR 3

A venit ziua cea mare: cea a semifinalelor turneului Final Four al Cupei României la volei masculin.

Cele patru echipe, SCMU Craiova, Steaua, CSM Arcada Galați și Dinamo (ordinea e cea a antrenamentelor oficiale de vineri după-amiază) au sosit în Brașov de vineri și apoi au luat un prim contact cu Sala Sporturilor ”Dumitru Popescu Colibași”.

Acolo, sâmbătă, vom avea două meciuri extrem de interesante și de puternice: SCMU Craiova – Steaua (ora 16.00) și CSM Arcada Galați – Dinamo (ora 19.00). Ambele partide vor fi în direct la TVR 3, la fel ca și finala, care e programată duminică, de la ora 17.00.

Biletele s-au pus deja în vânzare pe site-ul iabilet.ro, iar prețul lor îl puteți vedea mai jos. Reprezentanții presei pot intra la meciuri cu legitimația de presă.

Tipuri de bilete:

Bilet pentru ambele meciuri din semifinalele de sâmbătă – 30 de lei. De AICI poate fi achiziționat.

Bilet pentru finala de duminică – 20 de lei. De AICI poate fi achiziționat.

Abonament pentru ambele zile – 40 de lei. De AICI poate fi achiziționat.

Programul meciurilor

Sâmbătă, 18 martie

16.00 SCMU Craiova – Steaua

19.00 CSM Arcada Galați – Dinamo

Duminică, 19 martie

17.00 FINALA

Toate meciurile vor fi transmise în direct la TVR 3.

Prezentarea semifinalistelor

Spectatorii vor putea vedea la lucru cele mai puternice echipe ale acestui sezon din voleiul românesc.

Steaua vine la turneul final după ce a încheiat pe primul loc sezonul regulat din Divizia A1, cu o singură înfrângere în 22 de meciuri disputate. Pentru a se califica în Final 4, steliștii au trecut cu o dublă victorie, 3-0 și 3-2, de Explorări Baia Mare. Anul trecut, Steaua a fost învinsă în finala Cupei României.

Dinamo a încheiat sezonul regulat pe locul secund în campionatul regulat al Diviziei A1, cu 3 meciuri pierdute din 22 disputate. Dinamoviștii sunt deținătorii Supercupei României, trofeu cucerit în startul sezonului, la Constanța. Pentru a se califica în turneul Final 4 al Cupei României, bucureștenii au trecut cu 3-0 și 3-2 de SCM Zalău.

Arcada Galați, formație antrenată de selecționerul naționalei României, Sergiu Stancu, vine la Brașov din postura de deținătoare a trofeului Cupei României, pe care l-a câștigat după o finală disputată tot în sala ”Dumitru Popescu Colibași”, contra Stelei (scor 3-0). Ocupantă a locului 3 în clasamentul sezonului regulat al Diviziei A1, Arcada s-a calificat în turneul Final 4 după ce a trecut cu o dublă victorie cu 3-0 obținută în fața celor de la Universitatea Cluj-Napoca.

SCMU Craiova, ocupanta locului 4 în sezonul regulat al Diviziei A1 la volei masculin, este o prezență constantă la toate turneele finale ale Cupei României din ultimii ani. Pentru a ajunge în Final 4, echipa antrenată de Dănuț Pascu a trecut cu o dublă victorie, 3-1 și 3-0, cu Unirea Dej.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors