LIKE US? SPREAD THE WORD

5 concluzii ale antrenorului Sergiu Stancu după meciurile din Golden League

1. ”Un turneu foarte important, suntem bucuroși că am putut participa la acest nivel. Anul trecut am evoluat în Silver League și clar că se vede o diferență de valoare, este o diferență substanțială între echipele din Silver League și cele din Golden League”

2. ”Este păcat de ultimul rezultat pentru că ne doream să încheiem campania cu o victorie, dar trebuie să fim realiști, băieții au depus un efort considerabil, s-au implicat maxim. Vreau să-i felicit pentru ceea ce au făcut în această campanie, chiar dacă puteam face ceva mai bine în primele meciuri din Golden League”

3. ”Ne așteaptă o vară încărcată în continuare. Un lucru pozitiv este că am terminat pe 3, peste Danemarca. Cu adversarii pe care-i vom întâlni la Europene, în speță Turcia și Portugalia am reușit în trei meciuri să jucăm 5 seturi. Asta ne dă încredere, motivație să lucrăm mai mult și mai bine în perioada următoare. Suntem convinși că la Europene vom putea bate orice echipă, mai puțin campioana olimpică, Franța. Putem juca însă de la egal la egal cu Turcia, Portugalia, Grecia și Israel.

4. ”Nivelul echipei României se poate îmbunătăți. De asta suntem aici, asta ne dorim, toți cei din sânul echipei naționale. De altfel, s-a văzut că din start am făcut un progres, că am reușit să batem o echipă ca Turcia, locul 10 în Europa, am jucat de la egal la egal cu Portugalia și aceste lucruri ne dau încredere pentru ce va urma”

5. ”Ușa este deschisă pentru toți jucătorii de valoare din România. Lista pentru Campionatul European este departe de a fi încheiată”

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors