INFORMARE CERINTE PARTICIPARE
Circuit National de Beach volley 2017

Incepand cu anul competitional 2017-2018 sportivii ce participa la competitiile organizate in cadrul Circuitului National de Beach volley au obligativitatea de a utiliza platforma oficiala online a Federatiei Romane de Volei, accesand link-ul:
http://cloud.frvolei.ro
prin care se vor efectua legitimari, transferuri ale sportivilor, afilieri, dezafilieri ale cluburilor si nu numai.
Toate cluburile afiliate sunt rugate sa completeze formularul cu datele clubului si sa-si incarce documentele solicitate pe platforma online.
Necompletarea acestora, va duce la imposibilitatea legitimarii sportivilor si a realizarii transferurilor.

IMPORTANT!!!
Primul pas este solicitarea clubului, a unui username si a unei parole de logare la aceasta platforma. In acest sens, va rugam sa trimiteti un email impreuna cu datele de identificare a clubului pe una din adresele florin_vasile@ymail.com sau acotoanta@yahoo.com si sa specificati adresa de email unde sa primiti aceste informatii pentru logare.

Dupa primirea user-ului si a parolei presedintii cluburilor trebuie sa semneze o declaratie pe propria raspundere in care sa asigure autenticitatea actelor scanate pe platforma online. Aceasta declaratie va trebui atasata in platforma si trimisa in original la sediul Federatiei Romane de Volei. In lipsa acestei declaratii Federatia Romana de Volei nu va lua in consideratie documentele transmise pe platforma online.

Procedura introducerii datelor are urmatorii pasi:
- introducerea cluburilor afiliate;
- introducerea sportivilor care nu sunt legitimati;
- sportivilor care au avut acord valabil pentru volei in sezonul competitional 2016-2017 si evolueaza la beach volley reprezentand acelasi club le este suficienta prezentarea listei de joc semnata de directorul clubului, impreuna cu formularul medical valabil;
- din acest sezon toate actele necesare legitimarii sau transferarii sportivilor se vor incarca pe aceasta platforma.
- dubla legitimare este posibila urmand instructiunile pentru realizarea acestei operatii.

ATENČšIE: prezentarea, in original a formularului medical (vezi model adeverinta atasat) inainte de inceperea competitiei, este OBLIGATORIE!

- Adeverinta medicala

- Important

- Info Platforma FRV - volei de plaja 2017

- Manual - Cluburi

- Manual - Dubla-legitimare

- Manual jucatori