Federatia Română de Volei, anunță organizarea FESTIVALULUI DE VOLEI pentru copiii-băieți, cuprinsi intre vârstele 9-11 ani, denumit BABY VOLEI, în perioada 19 – 21 octombrie la Complexul sportiv Izvorani.
Cheltuielile de cazare, masă și ce implică desfășurarea festivalului voleibalistic, sunt suportate de FRVolei,  pe baza unui buget propriu.Cheltuielile de transport vor fi suportate de echipele participante.
Pentru desfășurarea festivalului sportiv, sunt așteptate 10 echipe de copii - băieți,  formate din 8 - 10 copii si un antrenor,

Proiectul vizează:

  1. În principal promovarea şi dezvoltarea voleiului, prin atragerea copiilor din clasele primare spre practicarea acestui sport, lărgirea bazei de selecţie, implementarea unui program unitar de antrenamente, angrenarea copiilor între 9-11 ani în diverse competiţii, specifice vârstei lor, creşterea numărului de potențiali sportivi legitimaţi şi, nu în ultimul rând, creşterea numărului de profesori/antrenori cu specializare volei. 
  2. În secundar încearcă să devină un mod de joc specific voleiului, la clasele primare, în cadrul lecțiilor de educație fizică, prin introducerea lui în programa scolară.

ASTEPTĂM CU INTERES ÎNSCRIEREA PRIMELOR 10 ECHIPE, CARE VOR PARTICIPA LA FESTIVALUL BABY VOLEI, pâna la data 20.09.2018, pe adresa =frvolei@frvolei.ro=.

REGULAMENT PROIECT deschide...