Incepand cu anul competitional 2016-2017 Consiliul Director a aprobat deschiderea platformei oficiale online a Federatiei Romane de Volei, http://cloud.frvolei.ro prin care se vor efectua legitimari, transferuri ale sportivilor, afilieri, dezafilieri ale cluburilor si nu numai.

Pana la data de 15.07.2016 toate cluburile sunt rugate sa completeze formularul cu datele clubului si sa-si incarce documentele clubului in platforma online.

Necompletarea acestora, va duce la imposibilitatea legitimarii sportivilor si a transferurilor acestora.

IMPORTANT!!!

Pentru a primi username si parola de logare la aceasta platforma va rugam sa trimiteti adresa de e-mail la adresa florin_vasile@ymail.com

Presedintii cluburilor trebuie sa semneze o declaratie pe propria raspundere in care sa asigure autenticitatea actelor scanate pe platforma online. Aceasta declaratie va trebui atasata in platforma si trimisa in original la sediul Federatiei Romane de Volei. In lipsa acestei declaratii Federatia Romana de Volei nu va lua in consideratie documentele transmise pe platforma online.

Procedura introducerii datelor va avea 3 etape:

- pana la data de 15.07.2016 - introducerea cluburilor afiliate

- pana la data de 01.09.2016 - introducerea sportivilor legitimati (scanarea fiecarei legitimatii si poza in format electronic a fiecarui sportiv cu legitimatie valabila si in campionatul 2016-2017)

- incepand cu 01.09.2016 - toate actele necesare legitimarii sau transferarii sportivilor se vor incarca pe aceasta platforma